Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Rektörümüz, Üniversitemiz Öğrenci Topluluk Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal 11 Aralık 2023 tarihinde Beyribey Konukevinde, öğrenci toplulukları temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantıda, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Atalan ve Prof. Dr. Kasım Yenigün ile Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. M. Öztürk Akcaoğlu ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı temsilcileri hazır bulundu.

Rektörümüz, öğrenci toplulukları temsilcileri ile yemek yedikten sonra öğrencilerin tek tek görüş ve önerilerini dinleyerek sorularını yanıtladı.

Konuşmalarında Rektörümüz, öğrencilerin kampüs içerisindeki sosyal yaşamı ve eğitimi konusundaki isteklerini dinleyerek, sorunların çözümünde birlikte hareket edilmesi gerekliliğini vurguladı. Öğrenci odaklı bir eğitim ve öğretimin gerekli olduğuna değinen Rektörümüz, öğrencilerden alınan öneri, istek ve tavsiyeleri değerlendireceklerini ve görüşlerden faydalanacaklarını belirtti.

Öğrenci Konseyi Temsilcileri toplantıda, Rektörümüze ve yönetim birimlerimize öğrenci odaklı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, verilen desteklerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, toplantının sonunda gerekli notları aldıklarını belirterek öğrencilerin her birine fikirlerini ve üniversite ile ilgili beklentilerini paylaştıkları için teşekkür etti. 

Toplu fotoğraf çekiminin ardından öğrenci toplulukları temsilcileri ile gerçekleşen toplantı son buldu.