Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Sıkça Sorulan Sorular

NASIL TOPLULUK KURULUR? 
Topluluk kuracak öğrenciler en az 16 öğrenci ile topluluk kurma talebinde bulunabilir. Topluluk başkanı olacak öğrencinin topluluğa danışmanlık yapacak bir öğretim elemanı bulunması gerekir. Akademik Danışman ve öğrenci topluluğu başkanı olacak öğrencinin imzası ile öğrenci toplulukları kuruluş dilekçesi ile yönetim kurulu üyelerinin imzası ile kabul edilen ve her sayfası paraflı olacak öğrenci toplulukları yönergesini Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.

ETKİNLİK TALEPLERİNDE NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM? 
Etkinlik talep formuna talep edilen malzeme ve ya salon ve araç tahsislerine ait bilgileri doldurup etkinlikten 15 gün önceden Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir. 

TOPLULUK DEFTERLERİNİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINA NE ZAMAN TESLİM EDECEĞİM? 
Topluluk defterleri her eğitim öğretim yılı sonunda incelemek üzere Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teslim edilir. 

GENEL KURUL TOPLANTISINI NE ZAMAN YAPACAĞIZ? 
Genel kurul her eğitim öğretim yılı başından Kasım ayının sonuna kadar her topluluk için mutlaka tekrar yapılır ve genel kurul sonuç tutanakları da Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teslim edilir. Olağanüstü durumlarda yeni başkan ve yönetim değişikliği yapılacağı zaman da genel kurul yapılıp belgeler Sks'ye teslim edilir